Bilgisayarda pubg Nasıl Oynanır

Bilgisayarda pubg nasıl oynanır

İlk çıkışından bu yana iki yıl geçti, PUBG hala PC ve konsollarda keyfini çıkarabileceğiniz en popüler battle royale oyunlarından biri. PUBG Mobile, Android ve iOS için kullanılabilen oyunun sürümüdür. Ancak, daha büyük bir ekranda yaşayabileceğiniz PUBG deneyimiyle hiçbir şeyin eşleşmediğinden eminiz ve bu nedenle bu makalede, PUBG'yi emülatör olmadan nasıl oynatacağınızı ve PUBG Mobile'ı PC'de nasıl oynatacağınızı anlatacağız bir emülatör ile.

Emülatör Olmadan PC'de PUBG Nasıl Oynanır
PUBG PC Steam üzerinden oynanabilir. İlk olarak, en popüler PC oyunu mağazası olan Steam'i yüklemeniz ve ardından başlamak için bu adımları izlemeniz gerekir.

  1. Buraya tıklayarak bu web sitesine gidin> Windows PC için Steam'i indirin ve yükleyin.
  2. Steam kurulduktan sonra> açın ve hesabınızda oturum açın. Veya bir Steam hesabınız yoksa, yeni bir hesap da oluşturabilirsiniz.
  3. Oturum açtıktan sonra> sol alt köşedeki Oyun Ekle'yi tıklayın> Oyunlar için Steam Mağazasına Gözat> arama çubuğuna PUBG yazın.
  4. Oradan, Rs için PUBG satın alabilirsiniz. 999. Sepet ekle'yi tıklamanız ve ardından Benim için satın al veya Hediye olarak satın al> bir ödeme yöntemi ekleyin ** seçeneğini tıklamanız ve son olarak satın alma işleminizi yapmanız gerekir.
  5. Oyunu satın aldıktan sonra PUBG'yi PC'de oynayabilirsiniz.
Bilgisayarda pubg Nasıl Oynanır


Ücretsiz PC'de PUBG Nasıl Oynanır / Bilgisayarda pubg Nasıl Oynanır

Üst düzey bir sisteminiz yoksa veya R'leri savurmak istemiyorsanız. PUBG için 999 ücret, Windows için oyunun ücretsiz bir sürümü olan PUBG Lite'ı indirebilirsiniz. Düşük özellikli bilgisayarlarda veya dizüstü bilgisayarlarda çalışmayı kolaylaştıran ölçeklendirilmiş grafiklerle birlikte gelir. PC'nize indirmek için aşağıdaki adımları izleyin.

  • Buraya tıklayarak PUBG Lite web sitesine gidin> PC için PUBG Lite altındaki sarı indirme düğmesine tıklayın.
  • Bir sonraki sayfada, devam etmek için bir kez daha Sarı İndirme düğmesine tıklayın.
  • PUBG Lite kurulumu indirildikten sonra açın ve kimlik bilgilerinizi girerek PUBG hesabınıza giriş yapın. Bir PUBG hesabınız yoksa, bir tane oluşturduğunuzdan emin olun.
  • Giriş yaptıktan sonra Yükle düğmesine tıklayın. Bu, oyunu bilgisayarınızın yerel deposuna yükleyecektir.
  • Hepsi bu, şimdi PUBG'yi bir kuruş ödemeden de oynayabilirsiniz.
PC emülatöründe PUBG nasıl oynanır
Önerdiğimiz son yöntem PUBG'nin PC sürümünü oynatmak için değil, bunun yerine, bu yöntemle PUBG Mobile'ı bir Android emülatörü yardımıyla bilgisayarınızda oynayabileceksiniz. Burada ayrıca PUBG öykünücü dilini İngilizce'ye nasıl değiştireceğinizi göstereceğiz.

  • Buraya tıklayın ve daha önce Tencent Gaming Buddy olarak adlandırılan resmi Gameloop PUBG Mobil emülatörünü indirin.
  • .Exe dosyası indirildikten sonra, sisteminize yükleyin.
  • Kurulduktan sonra, Çince dilinde açılacağını göreceğiniz emülatörü açın. Bu yüzden, devam etmeden önce dili İngilizce olarak değiştirmeniz gerekir.
  • Bunu yapmak için, Windows tuşu + R tuşlarına basarak Windows PC'nizdeki run komutunu verin ve regedit yazın. Tamam'a tıklayın ve açılır menüden Evet'e tıklayın.
  • Bu işlem, Kayıt Defteri Düzenleyicisi'ni soldaki alt menülerde zaten MobileGamePC seçili olarak açacaktır.
  • MobileGamePC altında, UserLanguage seçeneğine çift tıklayın ve Değer verisine en_US girin. Tamam'a tıklayın ve emülatörü yeniden başlatın.
  • İşte bu kadar. Öykünücüyü açtıktan sonra, arama çubuğunda PUBG Mobile> oyunu indirip yükleyin> oyun yüklendikten sonra, öykünücünün Oyunlarım bölümünde görünecektir. Oynamak için tıklayın.
Bu basit yöntemleri izleyerek, artık PC'de PUBG oynayabilirsiniz.